دستور تهیه تشویقی : بیسکوییت کدوحلوایی

یکی از راه هایی که می توانید عشق خود را به حیوان خانگیتان ابراز کنید درست کردن غذا یا تشویقی های سالم و خوشمزه خانگی است، این یکی از تشویقی های پرطرفدار است به این دستور اعتماد کنید:
در کل فقط 4 ماده تشکیل دهنده دارد :
• 1 فنجان پوره کدو تنبل
• 1/3 فنجان کره بادام زمینی * (حتما دقت کنید که Xylitol و بقیه جایگزین های قند طبیعی را نداشته باشند)
به جای آن می توان از 2 فنجان آرد گندم کامل استفاده کرد.
• 2 عدد تخم مرغ
دستورالعمل :

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ورق بزرگ پخت یا یک سینی پخت سیلیکونی یا کاغذ روغنی آماده کنید.
  • در یک کاسه بزرگ پوره کدو تنبل ، تخم مرغ و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا کاملاً ترکیب شود.

  • آرد را اضافه کنید وهم بزنید تا مخلوط شود.
  • یک سطح صاف را کمی آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر 0.5 سانتی متر پهن کنید و در صورت لزوم از آرد استفاده کنید تا خمیر به وردنه نچسبد.
    این بیسکویت های سگ کاملا شبیه بیسکوییت های شکری درست می شوند. خمیر سفت و کمی چسبناک است. شما باید آن را با وردنه پهن کنید و شکل ها را با کاتر کوکی برش دهید یا حتی می توانید از یک لیوان به جای قالب استفاده کنید. من از کاتری به شکل استخوان سگ برای این پست استفاده کردم .
  • خمیر را برش داده و روی ورق پخت آماده قرار دهید.
    تشویقی های سگ را به هر اندازه که دوست دارید بزرگ یا کوچک کنید (بسته به سلیقه یا نژاد دوست پشمالوی شما). بیسکوییت های برش خورده را روی یک سینی پخت سیلیکونی یا کاغذ روغنی قرار دهید و آن ها را در فر بپزید تا زمانی که بیسکوییت ها به همان اندازه که دوست دارید ترد شوند.

  • به مدت 20 تا 40 دقیقه بپزید - بسته به میزان تردی دلخواه.
    به تجربه شخصی من حدودا 35 دقیقه زمان مناسبی است ، در 20 دقیقه اول بیسکوییت ها کاملا پخته شده اند و در ادامه فقط ترد تر می شوندو همچنین بعد از سرد شدن هم ترد تر می شوند پس این نکته را به یاد داشته باشید.
  • من روی این دستور چند بار آزمون و خطا کردم و سعی کردم هرچه می شود مقدار بیشتری از کره بادام زمینی و کدو تنبل به نسبت آرد داشته باشم و هنوز خمیر قابل کنترل باشد.
    این بیسکوییت های تشویقی، حداکثر به مدت دو هفته در یک ظرف در دار و در یخچال سالم می مانند.
    آیا می توان تشویقی ها را فریز کرد؟
    بله بعد از خنک شدن ، آنها را در ظرف مناسب فریزر قرار دهید و تا 6 ماه می توانید نگه داری کنید.

عالی خوشمزه و مقوی! :ok_hand: :ok_hand: